Värvikad suupisted on tore üllatus jõululauale või ka lihtsalt vahepalaks argipäeval, et luua jõulumeeleolu. Hummuse ja granaatõuna seemned loovad koos põneva maitsekoosluse ning petersell lisab värvi.
Värvikad suupisted on tore üllatus jõululauale või ka lihtsalt vahepalaks argipäeval, et luua jõulumeeleolu. Hummuse ja granaatõuna seemned loovad koos põneva maitsekoosluse ning petersell lisab värvi.
Hummuse valmistamiseks nõruta ja loputa kikerherned, lisa tahiini (soovi korral), oliiviõli ja küüslauk ning püreesta saumikseriga. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Valmista ette granaatõuna seemned ja haki petersell (soovi korral koriandri lehed). Lõika lameleib kuusekesteks ning määri peale hummust, kaunista granaatõuna seemnete ning maitserohelisega.
150 g hummust sisaldab 300 kcal.
Rahvatervise Akadeemia OÜ
Reg. nr: 12420977
KMKR nr: EE101821793
Majandustegevusteate nr: 223442
TERVISEKOOL
KONTAKT