Raffaello

Lihtne Raffaello retsept kookospiimaga.

Tihti kimbutab meid isu just teatud toitude ja maiustuste järele, mis meile lapsepõlvest on armsaks saanud. Raffaello tuli turule 1990. aastal, pakkudes kookosega kaetud mandli delikatessi, mis sai kiiresti populaarseks. Õnneks on võimalik kõiki toite valmistada ka tervislikumalt. Taimsete koostisosadega Raffaello retsept on lihtne. Maitsvaid pallikesi on kerge valmistada ja need näevad sama isuäratavad välja kui originaalid. Proovi omal käel kindlasti järele!

Proovi ka šokolaadikomme ise valmistada!

Raffaello retsept

Koostisosad:

  • 400 g kookospiima (~17 % rasvasisaldusega, soovitavalt konserv)
  • 3 spl kookospalmisuhkrut
  • ½ tl vanillisuhkrut
  • 120 g kookoshelbeid
  • 80 g mandlilaaste

Valmistamine:

Kookospiim peab olema külmas hoitud 1 päev enne valmistamist. Valmistama hakates kalla kookospiima vedelik ära. Konservis kookospiima puhul on kaval avada see hoopiski altpoolt, nii on lihtsam vedelikku eraldada. Vedeliku eraldamine on väga oluline, siis on kindel, et kookospiimal on õige konsistents. Tahkele osale sega suhkrud, lisa mandlilaastud ja 100 g kookoshelbeid. Sega ja vormi väiksed pallikesed. Lõpuks veereta palle ülejäänud kookoshelvestes. Sobivad koheselt serveerimiseks. Säilita aga külmikus. Head isu!

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top