Tšiiapuding

Tšiiapuding- tervislik hommikusöök või maitsev vahepala.

Soovides pudingut nautida hommikusöögiks, võid selle juba eelmisel õhtul valmis teha, nii on seda mugav hommikul külmkapist võtta.

Lisaks heale maitsele kubiseb see toit põletikku alandava toimega oomega-3-rasvhapetest, kiudainetest ja kaltsiumist. Tšiiaseemnetes on rohkem antioksüdante kui samas koguses mustikates. Suure tõenäosusega paneb see puding ka kõhu hästi läbi käima, kuna sisaldab rohkem kui kolmveerandi päevasest soovituslikust kiudainete kogusest.

Tšiiapuding

Koostisosad:

  • 80 g kuivatatud ploome
  • 5 g kookoshelbeid
  • 10 g India pähkleid
  • 60 g banaani
  • 200 g vett
  • kaneeli
  • vaniljet
  • jahvatatud ingverit
  • 35 g tšiiaseemneid

Valmistamine:

Püreesta kuivatatud ploomid, kookoshelbed, india pähklid, banaan ja vesi ühtlaseks kreemiks, lisa tunde järgi maitseaineid ja sega sisse tšiiaseemned. Naudi kohe või lase paar tundi pakseneda.

Antud kogus annab u 500 kcal.

Scroll to Top