Hernepüreesupp

Bataadi magususest ja herne värskusest tuleb kokku üks mõnusalt kreemine hernepüreesupp, mis oma erkrohelise värviga pakub ka rohkelt silmailu. Lisades seemneid ja võttes viilu rukkileiba kõrvale, saad ühe küllastava toidu, kuid meeldivalt kerge enesetunne jääb püsima.

Hernepüreesupp

Koostisosad:

  • 50 g bataati
  • 170 g rohelisi herneid
  • 30 g mugulsibulat
  • 1 küüs küüslauku
  • 3 g gheed
  • 5 g (1 tl) linaseemneid
  • 10 g (2 tl) kõrvitsaseemneid
  • 10 g (2 tl) päevalilleseemneid
  • 1 viil (u 50 g) juuretisega rukkileiba
  • soola

Valmistamine:

Koori ja tükelda bataat, sibul ning küüslauk. Lisa potti ghee (võid kasutada ka võid või oliiviõli) ning pruunista sibulat ja küüslauku kergelt, seejärel lisa bataadi tükid, herned ja vett, nii et köögiviljad oleksid kaetud. Keeda, kuni kõik on pehme. Seejärel püreesta saumikseriga ühtlaseks kreemiks ning lisa vajadusel keevat vett juurde. Maitsesta supp vähese soolaga. Serveeri seemnete ja viilu rukkileivaga. Meie koduleiva retsepti leiad siit.

Head isu!

1 portsjon annab u 500 kcal

Scroll to Top