Soojendav kõrvitsapüreesupp kookospiimaga

Kõrvits on imeline päikesekollane vili, millest saab valmistada nii magusaid kui soolaseid toite. Kõrvitsapüreesupp kookospiimaga on ideaalne valik sügis-talviseks hooajaks, mil keha vajab sooja ja turgutavat toitu. See täidlane supp ühendab magusalt kreemja kõrvitsa, toitva kookospiima ja puljongi ning soojendavad vürtsid, nagu ingver ja karri, mis toetavad immuunsüsteemi ja seedimist. Lisaks on kõrvits rikas kiudainete ja β-karoteeni poolest, mis on meile kehale samuti väga vajalikud.

Kookospiim lisab supile siidisust ja mahedat maitset ning koos seemnetega aitab hoida täiskõhutunnet kauem. Suppi on lihtne valmistada ja selle maitsed sobivad hästi ka lastele, tehes sellest ideaalse valiku kogu perele. Proovi kõrvitsapüreesupp kookospiimaga järele ja tunneta, kuidas iga lusikatäis toob sulle soojust ja energiat.

Kõrvitsapüreesupp kookospiimaga

Koostisosad:

  • 150 g kõrvitsat
  • 50 g porgandit
  • 100 g kartulit
  • 1 küüs küüslauku
  • 20 g sibulat
  • väike jupp ingverit
  • 175 g Food Studio aedviljapuljongit
  • 20 g Santa Maria Original kookospiima
  • soola, tšillipipart, kardemoni, karrit
  • kaunistuseks kõrvitsa- ja seesamiseemneid
  • 0,5 tl külmpressitud oliiviõli
  • 15 g kikerherneid (konservist)

Valmistamine:

Pruunista õlis kooritud ja tükeldatud sibul, küüslauk ja ingver, lisa tšillipipar ja kardemon, seejärel kooritud ja tükeldatud kõrvits, porgand, kartul. Peale kerget kuumutamist lisa puljong ja lase köögiviljadel pehmeks keeda. Püreesta segu saumikseriga ning lisa kookospiim ja maitse järgi soola. Rösti loputatud kikerherned pannil soola ja karriga. Serveeri supp seemnete ning röstitud kikerhernestega.

See kogus annab umbes 250 kcal.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top