Tuunikalapasta

See tasakaalustatud toidukord on ideaalne kiireteks päevadeks, kui vajad maitsvat, kuid võimalikult lihtsat lahendust. Maitseküllane tuunikalapasta valmib ülimalt kiiresti, ühendades endas koorese kastme, maheda tuunikala, sibula magusa nüansi ja kapparete mõnusa hapukuse. Serveerimisel lisatud maitseroheline annab värskust ja värvi. See on toit, mida armastavad lapsedki.

Tuunikala on suurepärane valgu ja oomega-3 rasvhapete allikas, toetades südame tervist ja ajutegevust. Pasta tagab vajaliku energia süsivesikute näol, samas kui sibul ja kapparid lisavad olulisi mikrotoitaineid, antioksüdante ja maitsesügavust. Tuunikalapasta sobib hästi nii lõuna- kui õhtusöögiks, pakkudes toitvat ja rahuldustpakkuvat maitseelamust. Proovi järele ja avasta, kui lihtne võib kiiresti valmiva, kuid samas tasakaalustatud toidu valmistamine olla!

Tuunikalapasta

Koostisosad:

  • 70 g täisterapastat (kuivainena)
  • 50 g konserveeritud tuunikala vees
  • 50 g mugulsibulat
  • 15 g kappareid
  • 90 g Alpro köögikastet (soja)
  • 1 tl külmpressitud oliiviõli
  • soola
  • pipart
  • peotäis maitserohelist

Valmistamine:

Keeda täisterapasta soolaga maitsestatud vees poolpehmeks. Samal ajal haki sibul ning prae pannil väheses õlis kuldseks ja klaasjaks. Lisa seejärel kapparid ja köögikaste, sega läbi ning kuumuta veel veidi. Nõruta tuunikala veest ning lisa kastmele. Kõige lõpus sega hulka ka keedetud pasta. Maitsesta soola ja pipraga ning vajadusel kuumuta veel veidi, kuni pasta on parajalt al dente. Serveeri soojalt koos hakitud maitserohelisega.

See kogus pastat annab umbes 500 kcal.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top