Kirev köögiviljasalat tuunikalaga

Valmista kiirelt ja lihtsalt üks värvikirev köögiviljasalat, mis sobib ideaalselt nii lõuna- kui õhtusöögiks või hoopis tööle kaasa võtmiseks! Mahlakad tomatid, krõmpsuvad porgandid, värske Rooma salat, magus mais, kreemine avokaado ja hapukas hapukapsas loovad maitseküllase koosluse, mida täiendab valgurikas tuunikala. Salatile lisab imelise maitse pähklise mekiga tumeroheline kõrvitsaseemneõli, mis on rikkalik asendamatute rasvhapete, E-vitamiini ning antioksüdantide allikas.

See tasakaalustatud köögiviljasalat on valgu- ja kiudainerikas, tagades vajaliku täiskõhutunde, kuid hoides samal ajal head kerget enesetunnet. Hapukapsas lisab vajalikke piimhappebaktereid ja C-vitamiini, aidates kaasa seedimisele ja immuunsüsteemile. Proovi seda tervislikku ja maitseküllast salatit, mis toidab nii keha kui meeli ja sobib suurepäraselt kiireks, kuid toitvaks toidukorraks!

Köögiviljasalat tuunikalaga

Koostisosad:

  • 10 g Rooma salatit
  • 50 g konserveeritud tuunikala vees
  • 50 g hapukapsast
  • 70 g konserveeritud maisi
  • 50 g avokaadot
  • 50 g porgandit
  • 50 g (kirss)tomatit
  • soola
  • pipart
  • köömneid (soovi korral)
  • 10 g kõrvitsaseemneõli
  • sidrunimahla

Valmistamine:

Tõsta salatikaussi rebitud Rooma salati tükid, hapukapsas, mais, kooritud ja viilutatud avokaado, riivitud porgand, tükeldatud tomat ja veest nõrutatud tuunikala. Lisa maitsestamiseks soola, pipart ja hapukapsale soovi korral köömneid. Pigista peale veidi sidrunimahla ja nirista üle kõrvitsaseemneõliga.

See kogus salatit annab umbes 500 kcal.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top