Esimeste erksamate päikesekiirte ja soojade ilmade lähenedes hakkab ka keha janunema millegi värske ja võimsa järele. Võib öelda, et üheks esimeseks kevadekuulutajaks on karulauk, mis kahtlemata endas väge sisaldab. Seega, mine naudi kevadepäikest ja nopi metsa alt mõned karulaugulehed. Karulaugu-munavõi leivaga on mõnus vaheldus talvistele roogadele. Huvitavaid fakte karulaugu kohta saad lugeda Nutrilligenti blogist. Vaata ka karulaugu hapendamise õpetust.
Muul hooajal, kui karulauku käepärast ei ole, võid kasutada näiteks rohelist sibulat või spinatit. Tõsta võileivale peale ka lutserni idusid, mis muudab toidu välimuse atraktiivsemaks ja samas annab juurde ka olulisi toitaineid. Idust saab alguse terve taim, mistõttu on selles olemas kõik taime kasvuks vajalikud toitained. Süües idusid, saad väärtuslikke ensüüme, mineraalaineid, vitamiine ja aminohappeid.
Mõnusat karulaugu-munavõi nautimist!