1990. aastal turule tulnud kookostrühvel “Raffaello” saavutas väga kiire populaarsuse ja on tõenäoliselt tänaseks teada meile kõigile. Krõbe kookos, hõrk kreem ja mandel selle keskmes on tõeliselt hästi tabatud maitsekombo! Kui prooviks neid ise meisterdada, aga õigepisut tervislikumalt? Siin on sulle raffaello retsept!
Vahetame tavalise rafineeritud suhkru välja ja lisame magusa maitse saavutamiseks karamellise olemusega kookospalmisuhkru. Võrreldes teiste suhkrutega on see märksa madalama glükeemilise koormusega, mida süües ei pea kartma veresuhkru liiga kiiret tõusu. Jätame piimapulbri välja ning kasutame kreemisuse loomiseks hoopis kookospiima tahkemat osa. Niimoodi saab sellest kookostrühvlist täiesti laktoosivaba maius, mis sobib ka kõigile neile, kellel diagnoositud laktoositalumatus.
Kui raffaello retsept on proovitud, katseta ka neid šokolaadikomme. Isetehtud maiustused on ideaalne kingitus kõige kallimatele!