Kikerhernesalat kartuliga on toitev ja maitseküllane salat. See ühendab endas soojad vürtsikad kikerherned, ahjus küpsetatud kartulid ning värskete köögiviljade valiku. Röstitud kikerherned karripulbri ja oliiviõliga toovad salatile mõnusa krõbeduse ja põneva maitsenüansi. Kartul lisab salatile toekust ning teeb sellest roast toitva toidukorra.
Värske kurk, tomat, paprika ja Rooma salat pakuvad vajalikke kiudaineid. Samal ajal kui tahiini kaste seob kõik maitsed kokku pehme pähklise maitsega. Kikerhernesalat sobib nii lõuna- kui ka õhtusöögiks ja maitseb hästi nii soojalt kui külmalt.
See salat on suurepärane valik neile, kes soovivad tasakaalustatud, rohkete köögiviljadega ja taimset rooga, mida on lihtne valmistada ning mis on maitsetest pungil.