Kindlasti olete kuulnud lauset: „Kõik, mis maitseb hästi, on ebatervislik!“ Kas on ikka nii? Kahtlemata on antud ütlus laialt kanda kinnitanud ning seetõttu kiputakse arvama, et maitsev toit on ebatervislik ja vastupidi. Koolitusel uurime seda müüti põhjalikumalt ja saame teada, kuidas toimivad meie maitsemeeled ning milliseid maitseid me loomupäraselt armastame ja miks. Ja ka seda, kuidas oma maitsemeeli avardada, treenida ning ennast uute maitsetega harjutada, sest tuleb välja, et meie eelistused polegi nii kivisse raiutud!
Rain Kuldjärv on töötanud üle kümne aasta TFTAK-is, kus viinud läbi erinevaid toidu hindamise ehk sensoorse analüüsi katseid, treeninud ja juhtinud kohalikku paneeli ning koolitanud Eesti toiduainetööstuse spetsialiste ja erinevate toidukonkursside komisjoniliikmeid, näiteks Eesti Parima Toiduaine komisjoni ja Tunnustatud Eesti Maitse pääsukesemärgi komisjoni. Toidu sensoorset analüüsi õpetab Rain ka Tallinna Tehnikaülikoolis tudengitele.
Koos saame kokku panna koolituse, mis vastab teie vajadustele.