Tatar (suitsu)kanaga ja köögiviljadega

Tatar kanaga on lihtne, kuid maitsev roog, mis sobib ideaalselt igapäevaseks lõuna- või õhtusöögiks. Selles retseptis kohtuvad suitsukana rinnafilee suitsune mekk, värskete köögiviljade kergus ja tatra kodune maitse. Kombinatsioon sibulast, porgandist, spinatist ja kirsstomatitest loob tasakaalus koosluse, millele annab viimase lihvi veidi riivjuustu ja palsamikreem. Tatar valmib kiiresti, imab endasse kõik maitsed ning täidab mõnusalt kõhtu. See retsept on mugav viis kasutada lihtsaid koostisosi, mis on sageli kodus juba olemas. Soovi korral saad suitsukana rinnafilee asemel kasutada tavapärast kanafileed. See toit sobib ka hästi ettevalmistamiseks – võid selle kaasa pakkida tööle või nautida rahulikku õhtusööki kodus.

Tatar kanaga on toit, mis ei vaja liigset vaeva, aga pakub palju maitset ning on kokku pandud taldrikureegli põhimõttest lähtuvalt. Proovi järele!

Tatar kanaga

Koostisosad:

  • 65 g tatart
  • 30 g sibulat
  • 75 g porgandit
  • 20 g riivjuustu
  • 100 g kirsstomateid
  • 10 g spinatit
  • 50 g suitsukana rinnafileed
  • 10 g külmpressitud oliiviõli
  • 5 g palsamikreemi
  • soola

Valmistamine:

Keeda tatar ja maitsesta soolaga. Samal ajal koori ja haki sibul ning porgand väikesteks kuubikuteks. Prae pannil sibul ja porgand, lõpus lisa kanafilee tükid. Tõsta tatar taldrikule, lisa peale juust ning kana ja köögiviljade segu. Kõrvale tee tomatist, spinatist ja palsamikreemist salat.

Kokku annab see toit umbes 500 kcal.

Retsepti võib alati vajadusel kohandada, asendades koostisosi sama toidugrupi piires.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top