Tatar kanaga on lihtne, kuid maitsev roog, mis sobib ideaalselt igapäevaseks lõuna- või õhtusöögiks. Selles retseptis kohtuvad suitsukana rinnafilee suitsune mekk, värskete köögiviljade kergus ja tatra kodune maitse. Kombinatsioon sibulast, porgandist, spinatist ja kirsstomatitest loob tasakaalus koosluse, millele annab viimase lihvi veidi riivjuustu ja palsamikreem. Tatar valmib kiiresti, imab endasse kõik maitsed ning täidab mõnusalt kõhtu. See retsept on mugav viis kasutada lihtsaid koostisosi, mis on sageli kodus juba olemas. Soovi korral saad suitsukana rinnafilee asemel kasutada tavapärast kanafileed. See toit sobib ka hästi ettevalmistamiseks – võid selle kaasa pakkida tööle või nautida rahulikku õhtusööki kodus.
Tatar kanaga on toit, mis ei vaja liigset vaeva, aga pakub palju maitset ning on kokku pandud taldrikureegli põhimõttest lähtuvalt. Proovi järele!