Kreemjas brokoli ja suvikõrvitsa püreesupp

Kreemjas brokoli ja suvikõrvitsa püreesupp on suurepärane võimalus lisada oma menüüsse rohkem brokolitköögivilja, mis on täis kiudaineid, antioksüdante, C-vitamiini ja folaate. Suvikõrvits lisab kergust ja kreemjat tekstuuri, samal ajal kui kookospiim toob roale siidise ja õrna maitse. Suppi kroonivad krõmpsuvad kõrvitsaseemned, mis on rikkad magneesiumi ja tsingi poolest ning Fitaki juust, mis lisab mõnusalt soolakat maitset.

Kreemjas brokoli ja suvikõrvitsa püreesupp on täiuslikult tasakaalus maitsega ja nii tervist kui seedimist toetav, pakkudes keha jaoks olulisi toitaineid. Lisades juurde kaks viilu leiba võiga, saad mõnusalt kerge, kuid samas piisavalt toeka lõuna- või õhtusöögi. Proovi seda retsepti ja too oma toidulauale tervislikku mitmekesisust!

Suvikõrvitsa püreesupp

Koostisosad:

  • 150 g brokolit
  • 150 g suvikõrvitsat
  • 30 g mugulsibulat
  • 1 küüs küüslauku
  • 50 g kookospiima (17% R)
  • sidrunimahla
  • soola
  • 10 g kõrvitsaseemneid
  • 15 g Fitaki juustu
  • kaunistuseks võrseid, idusid või maitserohelist

Valmistamine:

Pane potti tükeldatud brokoli, suvikõrvits, sibul ja kooritud küüslauk. Lisa vett ja hauta pehmeks. Kui köögiviljad on pehmed, vala vajadusel üleliigne osa keeduvett kruusi, lisa köögiviljadele kookospiim ning püreesta köögiviljad siidiseks püreesupiks. Kui supp jääb liiga paks, vala kruusist natuke keeduvett juurde. Maitsesta soola ja sidrunimahlaga. Tõsta supp kaussi, lisa seemned, Fitaki juustu kuubikud ning kaunistuseks võrseid, idusid või maitserohelist.

See kogus suppi annab umbes 270 kcal. Võta kõrvale 2 viilu rukkipala ja määri peale võid, saad toeka põhikorra, mis annab umbes 500 kcal.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top