Klassikaline Eesti kodutoit, mis toob lauale maitsvad kodused kotletid, keedukartuli, hapukurgi, keedupeedi ja rikkaliku kastme. See roog on toitumissoovituste järgi tasakaalustatud ning järgib taldrikureeglit, pakkudes parajas koguses valke, süsivesikuid ja rasvu. Kartulid tagavad vajaliku energia, kotletid pakuvad kvaliteetset valku ning lisandiks serveeritud köögiviljad annavad rohkelt vitamiine, mineraal- ja kiudaineid.
Eriti väärtuslik on ehtne hapukurk oma piimhappebakterite sisalduse tõttu. See toetab immuunsüsteemi ning aitab tasakaalustada soolestiku mikrobioomi. Keedupeet lisab toidule mahlakust, kiudaineid ja antioksüdante ning hoolitseb hea seedimise eest. See toidukord sobib hästi kas lõuna- või õhtusöögiks, pakkudes nii kodust maitset kui ka vajalikke toitaineid. Proovi järele ja naudi eestipärase toidu võlu!