Kartulipallid brokoli ja juustuga

Brokoli on väärt köögivili, mis on täis kiudaineid, antioksüdante, C-vitamiini ja folaate. Kartulipallid brokoli ja juustuga on lihtne ja maitsev viis tuua brokoli oma toidulauale – isegi neile, kes muidu sellest köögiviljast suuremat ei pea! Pehme kartuli ja maheda brokoli kooslus, millele lisandub sulanud juustu rikkalik maitse, muudab need pallid mõnusaks snäkiks nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Kartulipallid valmivad imelihtsalt ja kiirelt. Kui pallid on vormitud, läheb vaid 20 minutit, et need ahjuks kuldpruuniks küpsetada. Samuti on see retsept hea võimalus kasutada ära eelmisest toidukorrast üle jäänud keedetud kartul või brokoli. Proovi seda retsepti ja avasta, et isegi laps võib seda süüa soovida!

Kartulipallid brokoli ja juustuga

Koostisosad:

  • 200 g keedetud kartulit
  • 100 g aurutatud brokolit
  • 40 g Cheddar riivjuustu
  • soola

Valmistamine:

Lisa kaussi keedetud kartul, aurutatud brokoli, riivjuust ja maitseks soola. Tambi ühtlaseks pudruks ja vormi pallikesed. Aseta kartulipallid ahjuplaadile ja küpseta pöördõhu režiimil 20 minutit, kuni pallikesed on võtnud kergelt pruunistunud jume. Sellest kogusest valmib umbes 23 kartulipalli.

Terve see kogus annab umbes 350 kcal.

Retseptid samast kategooriast

Scroll to Top