Koolituspäev
Treenitav maitsemeel
Kindlasti olete kuulnud lauset: „Kõik, mis maitseb hästi, on ebatervislik!“ Kas on ikka nii? Kahtlemata on antud ütlus laialt kanda kinnitanud ning seetõttu kiputakse arvama, et maitsev toit on ebatervislik ja vastupidi. Koolitusel uurime seda müüti põhjalikumalt ja saame teada, kuidas toimivad meie maitsemeeled ning milliseid maitseid me loomupäraselt armastame ja miks. Ja ka seda, kuidas oma maitsemeeli avardada, treenida ning ennast uute maitsetega harjutada, sest tuleb välja, et meie eelistused polegi nii kivisse raiutud!
Koolituspäeval käsitletavad teemad:
- Mitte ainult maitsemeel – milliseid erinevaid meeli kasutame toidu tajumisel?
- Kuidas kujunevad meie maitse-eelistused ja mis roll on selles olnud meie eelkäijatel?
- Miks mõned toidud maitsevad paremini kui teised?
- Kuidas saame treenida maitsemeelt uute maitsete ja toitudega?
- „Homsest suhkrut ei söö“ ehk parimad strateegiad suhkru tarbimise vähendamiseks.
Sul on teadmised ja oskused, kuidas läbi maitsemeelte avardamise rikastada oma toidulauda ja liikuda tervislikuma menüü poole.
Koolitustel osalejate tagasiside
Koolitaja
Rain Kuldjärv on töötanud üle kümne aasta TFTAK-is, kus viinud läbi erinevaid mikrobioomi uuringuid kaasavaid projekte. Mikrobioomi olulisust meie elukvaliteedile mõistetakse aina paremini ning ootuspäraselt on selle üks olulisemaid mõjutajaid toit. Just erinevate funktsionaalsete toitude ja jookide tarbimise tervisemõju uuringud on hetkel Raini uurimistööde fookuses. Koolitusel saab teada, kui oluline mikrobioom meie jaoks on ning kuidas tänapäeva teadus uurib, milline on toidu mõju meie mikrobioomile ja seeläbi kogu meie tervisele.
Võta meiega ühendust
Koos saame kokku panna koolituse, mis vastab teie vajadustele.