Ideaalmaailmas valmistame kõik toidud nullist ja teame täpselt, millist toorainet kasutame ning kuidas seda töötleme. Oleme ju kuulnud, et ’poe valmistoit on kurjast’ ja ’restoranis maitseb toit nii hästi, sest see sisaldab ohtralt võid’! Ometigi tahame ju süüa ka väljas, samuti haarame kiiretel päevadel valmistoidu või poolfabrikaadid poeriiulilt. Õnneks pole kõik nii must-valge ja õigete teadmiste abil saavad teadlikud valikud tehtud nii toidupoes kui restoranis. Just neile teadmistele antud koolitus keskendub. Muu hulgas saame teada, mis peidab end keerukate nimetuste taga tooteetiketil, heidame pilgu valmistoidu tööstusesse ning kuuleme, milliste nippidega tõsta mugavustoodete toiteväärtust.
Ene Viiard on Toidu- ja Fermentatsioonitehnoloogia Arenduskeskuse arendusjuht ning oma igapäevatöös aitab nii Eesti kui ka välismaa ettevõtetel tervislikud tooted tarbijani tuua. Omades kogemusi nii toidutööstuses kui suurköögis, on tal hea ülevaade, mis meie lemmiktoitude koostisesse kuulub ning oskab anda nõu, mida tervislike valikute tegemisel arvesse võtta.
Lisaks on Ene läbinud toitumisnõustaja õppe Rahvatervise Akadeemias ning kuulub Eesti Toitumisnõustajate Ühendusse.
Koos saame kokku panna koolituse, mis vastab teie vajadustele.