+372 5557 4423 siret@rahvatervis.ee

Õppekavad

Tsöliaakia ja gluteenivaba dieet

 

Valiv söömiskäitumine või selektiivne söömishäire?

 

Kaela- ja õlavalu: sümptomist tegeliku põhjuseni

 

Sportlase toitumise alustalad ja menüü koostamine

 

Ärevuse olemus ning sellest tervenemine

 

Alaseljavalu: sümptomist tegeliku põhjuseni

 

Valiv sööja lasteaias ja koolis

 

Lapse toetamine digimaailmas

 

Psüühikahäired ja võimalikud toitumissoovitused

 

Uni ja ööpäevarütm

 

Keskkonnateadlik toitumine

 

Terved hambad terveks eluks

 

Hapendatud toidud ja kääritatud joogid

 

Sportlase söömiskäitumine

 

Naha ja juuste tervis ning toitumine

 

Maksa ja sapiteede haigused ning toitumine

 

Sagedasemad kopsuhaigused ja toitumine

 

Alatoitumus ja toitumisteraapia roll

 

Toidu sensoorne analüüs

 

Toitumis- ja terviseteraapia I moodul: toitumisnõustaja väljaõpe

 

Toitumis- ja terviseteraapia II moodul: toitumisterapeudi väljaõpe

 

Inimese anatoomia ja füsioloogia

 

Sportlase toitumine

 

Mikroorganismide roll inimese füsioloogias

 

Motiveeriv intervjueerimine: algtase

 

Ärgas toitumine (mindful eating) ja motivatsiooni toetamine MI kaudu

 

Söömishäired spordis- kujunemisest, ilmingutest, ravist ja ennetusest läbi tippvõrkpalluri juhtumianalüüsi

 

Ravimtaimed toitumisteraapias

 

Ravimid ja toit

 

Tsöliaakia ja toitumine

 

Sissejuhatus kliinilisse keemiasse

 

Kliiniline toitmine

 

Selektiivne ja sensoorne söömishäire lastel

 

Toidu töötlemise tehnikad ja mõju toitainetele

 

Toitlustamine haiglas ja erimenüüd