Hapendamine fookuses – küüslauk!
Jätkame saadud teadmiste praktikasse panemisega! Nimelt saime kevadel teada, et toitude hapendamine on hea võimalus toidu abil immuunsüsteemi tugevdamiseks. Abiks on meil jätkuvalt Rain Kuldjärv, teadur ja koolitaja TFTAK-ist. Nagu varem mainitud, on Rain mees, kes teab toidu ja jookide fermentatsioonist kõike, mida tänaseks teada on, sest on uurinud seda valdkonda läbi ja lõhki. Kui alustasime pehmete toonidega ja tutvustasime, kuidas valmistada meeküüslauku, siis nüüd katsetab Rain märksa kangema suupistega ja paneb hapnema küüslaugu (ilma meeta!).
Muide, kui soovid viia oma teadmised toidu fermentatsiooni kohta järgmisele tasemele, siis on sul Rainiga võimalik kohtuda juba augustis toidu hapendamise ja jookide kääritamise koolitusel. Koolitusel saad lisaks praktilistele nippidele ka sügavamad teadmised bakterite hingeelust, sellest, milline mikroorganismide koosmäng fermenteerimisel tegelikult toimub ning miks on oluline süüa elus toitu!
VAATA ROHKEM
Püsi kursis harivate terviseuudistega ja jälgi meid Facebookis ja Instagramis
Vaata veel praktilisi videoõpetusi: Hapendamine fookuses – karulauk!, Hapendamine fookuses – meeküüslauk!